Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... vzpomínám, nostalgicky vzpomínám, - kdyby aspoň teho Žigula poslali, ale voni nééé, parchanti, prej si tam nyčko vozí zadky ve Fordech, VW, Audi, bavorácích a s Moskvičama vorají pole. ....tak aspoň teho barevnýho Rubína, ale voni prej čumí na samej Sony, Samsung a prej maj taky ty TV satelity. A prej si tam kaviár mažou na hanbáč vod McDonalda, - tak tím mě ta rudá svoloč naprosto odrovnala ! Všechno je to ale "prej", tak nevím ešivá se temu dá vůbec věřit. 

(..... rozumím Vám, ale Svět 70/80. let se posunul někam jinam.)

1 0
možnosti
Foto

Vážený příteli, něco tak výstižného jsem už dlouho nečetl! Velká KARMA!

Samozřejmě se do Vás pustí zdejší banda červených mravenců, ale čím víc budou křičet, tím víc Vám vlastně budpou dávat zapravdu.

2 1
možnosti
JP

Pokud se mě, jako občana EU někdo zeptá, jestli chci patřit k západu, či východu, jednoznačně k západu. To ale neznamená, že nebudu mít výhrady a názory ne vždy v souladu s "prozápadními" médii. Ano, Krym Rusové zabrali. To je bez debat. Nejsem žádný politolog, ale jedno si docela umím představit - co by bylo dnes na Krymu, kdyby se tak nestalo. Drtivá většina ruského etnika by bojovala s ukrajinskou armádou a v tom všem by figurovala ruská základna. Neomlouvám v žádném případě Rusáky, ale pravda je ta, že obyvatelé Krymu se takhle vyhnuli krvavé občanské válce a spousta lidí  si to také uvědomuje. Je to na hlavu postavené, ano, agrese, která bez debaty zachránila spousty životů, co s nimi bude ale v budoucnu, to zase opravdu nikdo z nás neví.

Podobný názor, tedy ne v souladu s EU můžu mít na vládu tzv. "majdanu" a to vše bez toho, že by za mnou jezdil Putin s kasičkou.;-)

3 0
možnosti
Foto

Nevím, kde jse přišel na to, že by drtivá většina (tedy 58%) ruského etnika na Krymu bojovala s ukrajinskou armádou. Na Krymu byl klid, pokud se tam neobjevili tajuplní "domobranci". Putinovi se jednoduše nechtělo poskytovat Ukrajině výhodně suroviny za to, že umožní přístup k ruské flotile. A tak zosnoval anexi - úplně zadarmo.

Příteli, nejdříve si o událostech na Ukrajině něco solidního přečtěte (dá to práci), a pak pište.

Ještě k té ukrajinské armádě - ta nedokázala ani zkrotit pár separatistů na východě, vedených ruským rozvědčíkem. Bohužel.

2 1
možnosti
Foto

R^, ale Chrástek Vám to spočítá

2 0
možnosti
JC

Pane Matuško, já Vám děkuji za Váš nekonečný a neutuchající zájem o mou osobu, ale klidně si dejte pohov. Takhle už to opravdu vypadá lako trolling. Já se už k tomuhle článku níže vyjádřil, takže Vaše opakované, bezdůvodné připomínání mého jména je už tak nějak navíc.

Děkuji.

0 1
možnosti
DM

Přísloví praví, že  potrefená husa kejhá. Napsal jste to skvěle a podle reakce těch kejhalů jste se strefil. Máte ode mne karmu.

4 4
možnosti
SV

Až na to, že potrefená husa je v první řadě sám autor.

7 3
možnosti
EN

No,kdyby jste se nejdřív přeptal psychiatra ,jaka je diagnoza jedince,jež všechny kdo mají jiný názor nazývá úchyly ,asi by vás nepotěšil ...8-o

9 2
možnosti
Foto

Tady nejde o jiný názor, ale o nesmyslný názor. Řekněte psychoušovi, že je tráva červená a že má na hlavě pugét - a uvidíte, co Vám na takový Váš svobodný názor řekne - napíše hospitalizaci.

0 0
možnosti
JK

Mylí Cviku, kdybyste jezdil aspoň do Zakarpatí v minulosti, věděl byste, že nacionalizmus, zášť, závist chudé oblasti proti bohatému a navíc ruskému východu tam byla vždy. Jen tomu někdo dal impuls - myšleno, že místní nacionalisté se spojili se západem v domnění, že rusové jsou podřadná menšina, která je musí poslouchat. Takový vztah tam byl a je ostatně i k maďarům, rumunům, polákům a x dalším.

6 0
možnosti
JC

Takže presne vo Vašom štýle - napísali ste pomerne rozsiahlu domácu úlohu, ale neviem, neviem, či je dobrá. Skor by som povedal, že je to také emocionálne vychrlenie jedovatosti a bezmocnej ľútosti nad tým, že všetko nejde tak, jako si sám predstavujete. V každom prípade to má jednu pozitívnu stránku pre Vás - uľavilo sa Vám.

9 4
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 670x
Absolvent ekonómie v Bratislave a právnickej fakulty v Prahe.Keďže ako národy sme pri rozvode doplatili na samoľúbosť našich nevydarených rodičov,musíme to už len zobrať na vedomie.Stále aktívny futbalista okresného preboru,ale žiadny zašivák na poste posledného.Pravé krídlo.Divadlo k tomu,knihy tiež a to je zhruba elektorát mojich záujmov.Charita je ako pridaná hodnota.Čo zarobím,stačím v zásade aj rozdať.Slovensko,Bosna a Hercegovina,Kambodža.Tam smeruje moja pomoc.

Seznam rubrik