Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to tak trochu vsechno zacalo ukradenim Hornich Uher Madarum, nebo snad ne?

0 0
možnosti

Nemám o čem diskutovat. Prostě máte pravdu. A dík za slovenštinu. Je pro mne příjemná v jakékoliv podobě. Karma.

0 1
možnosti

Rv Tohle je nenávistný a nemoudrý článek, plný invektiv a dokonce přání, aby někdo už opravdu napsal něco naposled. A jak psal níže pan Šašek - jestli někdo tady chce vrátit Sudety Němcům, tak v první řadě poslanec (bohužel!) Schwarzenberk. O reáliích a životě v Čechách nevíte vůbec nic, ale žvatláte něco o tom, co chtějí nebo nechtějí "niektorí Česi".

Ještě malá technická - za tečkou, ukončující větu se vždy a všude dává mezera před další větou. I na Slovensku.

1 1
možnosti

Já bych se bez článků pana Havránka taky docela dobře obešel.

0 1
možnosti
Foto

Klasický etatistický názor, který vždy vede k obrovským masakrům i nevinných lidí.  Nevím, jestli je to jejich hloupostí, či krvežíznivostí. Rv

2 0
možnosti

Ano. Někteří hloupí češi (např. Švarcnberk) chtějí vrátit sudety němcům, ale s tím nemá Váš článek co do činění.

Rozhorlujete se, že zlí rusové......

1) Kdo sestřelil ukrajinské letadlo? Jste si jistý že to byl příslušník ruské armády? Ne byl to ukrajinec

2) Kde vzal zbraň, kterou je možné sestřelit letadlo? Je jisté, že ji dodali rusové? Spoustu protiletadlových raket dodali američané na všechna možná bojiště. To že na obou stranách konfliktu bojují žoldáci je už všeobecně známo.

3) Proč ukrajinci bojují proti ukrajincům? Všichni to svalují na rusy, ale je to celá pravda?

4) To nejdůležitější. Kdo financuje celý konflikt? Tahleta sranda už stála pár miliard dolarů. Samozřejmě, že všichni budou tvrdit, že rusové, ale kde je pravda? Pravdu určitě nenajdete ve sdělovacích prostředcích. Jelikož jsem ještě nazapomněl azbuku, občas se podívím i na sdělení druhé strany. Ne že bych tam hledal pravdu, ale spousta se dá odvodit, když čtete o jedné a té samé události dvě odlišné zprávy. Z toho vyplývá že zlí nejsou jen rusové. USA a EU si tam taky přihřívá polívčičku.

5 0
možnosti
Foto

Kde jste přišel na to, že Karel Schwarzenberk chce vracet Sudety Němcům? A to si troufáte psát něco o "některých hloupých Češích"? Zrovna vy?

0 1
možnosti

Díky za článek. Karma.

0 3
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 670x
Absolvent ekonómie v Bratislave a právnickej fakulty v Prahe.Keďže ako národy sme pri rozvode doplatili na samoľúbosť našich nevydarených rodičov,musíme to už len zobrať na vedomie.Stále aktívny futbalista okresného preboru,ale žiadny zašivák na poste posledného.Pravé krídlo.Divadlo k tomu,knihy tiež a to je zhruba elektorát mojich záujmov.Charita je ako pridaná hodnota.Čo zarobím,stačím v zásade aj rozdať.Slovensko,Bosna a Hercegovina,Kambodža.Tam smeruje moja pomoc.

Seznam rubrik